Fotoalbum

Klub Syd og Sønderjylland var på besætningsbesøg
  
  Skrevet af Edel Petz,
Klub Syd og Sønderjylland

Onsdag d. 26 aug. 2009 hos Tina og Per Windfeldt Kristensen. Hylke Hereford v. Skanderborg.

Per og Tina, samt deres 2 små guldklumper bød os velkommen til deres flotte nyrenoverede gård. Per fortalte om bedriften, som er på 20 Ha. hvoraf de 14 er under plov og resten er vedvarende græsarealer. Kvæg har alle dage haft Per’s interesse og i 1989 blev første dyr købt hos Jens Chr. Andersen.

I 1990 blev det til polled dyr og har i dag 6-7 moderdyr + opdræt, bl.a. nogle kvier og tyre efter Præstebro All star, foldtyren er Rimitall Route 66 ET 3466R. Dyrene så rigtig godt ud. Og de savnede bestemt ikke græs. Der bliver slagtet ca. 5 ungdyr om året til privat salg, Tina arbejder i et stort firma i Aarhus, så det letter jo salget. Dyrskuer bliver der også tid til.

Efter mark turen blev der grillet pølser, alt imens Per fortalte om deres store renovering af den gamle bindestald, alle fik udleveret regnskab på byggeudgifterne, Ombygningen er netop blevet færdig her i 2009 efter 2 års arbejde, hvilket har taget næsten al deres fritid, men det er også et flot resultat.

Tina havde lavet kaffe og de dejligste lagkager, under kaffen orienterede Webmaster Kim Langballe og Klubkoordinator Keld Balle fra Herefordforeningen om seneste nyt.

Keld Balle nævnte bl.a. at det var flot med så mange deltagere (36) .Stort tak til Tina og Per for jeres gæstfrihed, vi havde en rigtig god aften.

 

Del siden